водитель, пешеход, ножУ Львові працівники поліції встановили особу пішохода, який поранив ножем водія автомобіля. Потерпілий з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізований. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Сихівський відділ поліції 1 червня надійшло повідомлення про те, що у 8-му міську клінічну лікарню за допомогою звернувся 25-річний львів’янин. Медики діагностували у нього, зокрема "проникаюче поранення грудної клітки" та госпіталізували у реанімаційне відділення.

Як встановили поліцейські, між потерпілим, який керував автомобілем, та пішоходом, 30-річним львів’янином,  виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої пішохід вдарив ножем водія.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу Україну (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачене покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.


Во Львове работники полиции установили личность пешехода, который ранил ножом водителя автомобиля. Пострадавший с тяжелыми телесными повреждениями госпитализирован. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сыховский отдел полиции 1 июня поступило сообщение о том, что в 8-ю городскую клиническую больницу за помощью обратился 25-летний львовянин. Медики диагностировали у него, в частности "проникающее ранение грудной клетки" и госпитализировали в реанимационное отделение.

Как установили полицейские, между потерпевшим, который управлял автомобилем, и пешеходом, 30-летним львовянином, возник конфликт, который перерос в драку, во время которой пешеход ударил ножом водителя.

Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.121 Уголовного кодекса Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Санкцией статьи предусмотрено наказание - лишение свободы на срок от пяти до восьми лет. Решается вопрос об избрании злоумышленнику меры пресечения.

Досудебное расследование продолжается.