дорога, транспорт, Левандовка, РясноеЗ'єднати мікрорайон Левандівка і Рясне — це пріоритет для міста, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на сьогоднішньому сесійному засіданні, пріоритетом для міста є з’єднати мікрорайон Левандівка і Рясне якісним дорожнім сполученням. Для цього було підписано договір про наміри з Міжнародною фінансовою корпорацією щодо виділення коштів для капітального ремонту вул. Шевченка. Також департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради працює над ремонтом дороги на Левандівку.

"Міжнародна фінансова корпорація погодилась виділити кошти на ремонт вул. Шевченка. Це є в пакеті. Там 3 блоки: кошти на придбання 100 тролейбусів, на ремонт вул. Шевченка, та кошти на заміну контактної мережі. Реалізація цього проекту дає гарантію, що ми наступного року вул. Шевченка можемо закінчити ремонтувати. Щодо дороги на Левандівку — цим питанням займається департамент житлового господарства та інфраструктури. У цьому районі є торф’яні ґрунти, що впливає на організацію роботи. Скоро департамент винесе на розгляд депутатів рішення по коштах. Оскільки ми не провели сесію, то є питання щодо виділення коштів на великі ЛКП, на райони. Ми хочемо максимальний об’єм робіт зробити, а кошти два тижні не поступають на рахунки. Левандівку з’єднати з Рясне — це пріоритет. Але є ряд питань по цьому. Та спільними зусиллями ми все реалізуємо. Рясне-2 — пріоритет для мене", — повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, з метою збільшення кількості тролейбусів та ремонт однієї з головних магістралей, Львівська міська рада підписала мандатний лист з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). Підписаний лист дає змогу говорити про потенційно одне з найбільших за всю історію залучення коштів міжнародної фінансової інституції у розвиток міста. А саме — це 50 млн євро, з них: 25 млн євро — на закупівлю 100 нових тролейбусів, 10 млн євро — на ремонт і оновлення електромережі, 15 млн євро — на ремонт вул. Шевченка. Отож 13 травня цього року відбувся один з перших етапів співпраці — підписання мандатного листа — договору про наміри, а вже згодом місто та МФК розглянуть можливість підписання кредитного договору. Підписантами мандатних листів є МФК, Львівська міська рада та 2 комунальні підприємства — ЛКП "Львівавтодор" та ЛКП "Львівелектротранс".


Соединить микрорайон Левандовка и Рясное - это приоритет для города, сообщил мэр Львова Андрей Садовый, передает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщил городской председатель Львова Андрей Садовый на сегодняшнем сессионном заседании, приоритетом для города соединить микрорайон Левандовка и Рясное качественным дорожным сообщением. Для этого был подписан договор о намерениях с Международной финансовой корпорацией о выделении средств для капитального ремонта ул. Шевченко. Также департамент жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета работает над ремонтом дороги на Левандовку.

"Международная финансовая корпорация согласилась выделить средства на ремонт ул. Шевченко. Это в пакете. Там 3 блока: средства на приобретение 100 троллейбусов, на ремонт ул. Шевченко, и средства на замену контактной сети. Реализация проекта дает гарантию, что мы в следующем году ул. Шевченко можем закончить ремонтировать. Относительно дороги на Левандовку - этим вопросом занимается департамент жилищного хозяйства и инфраструктуры. В этом районе есть торфяные почвы, что влияет на организацию работы. Скоро департамент вынесет на рассмотрение депутатов решения по деньгам. Поскольку мы не провели сессию, то вопрос о выделении средств на большиее ЛКП, на районы. Мы хотим максимальный объем работ сделать, а средства две недели не поступают на счета. Левандовку соединить с Рясное - это приоритет. Но есть ряд вопросов по этому. Но совместными усилиями мы все реализуем. Рясное-2 - приоритет для меня", - сообщил Андрей Садовый.

Напомним, с целью увеличения количества троллейбусов и ремонт одной из главных магистралей, Львовский городской совет подписал мандатный письмо с Международной финансовой корпорацией (IFC). Подписанный письмо позволяет говорить о потенциально один из крупнейших за всю историю привлечения средств международной института в развитие города. А именно - это 50 млн евро, из них: 25 млн евро - на закупку 100 новых троллейбусов, 10 млн евро - на ремонт и обновление электросети, 15 млн евро - на ремонт ул. Шевченко. Поэтому 13 мая этого года состоялся один из первых этапов сотрудничества - подписание мандатного письма - договора о намерениях, а уже потом город и МФК рассмотрят возможность подписания кредитного договора. Подписавшими мандатным писем является МФК, Львовский городской совет и 2 коммунальные предприятия - ЛКП "Львовавтодор" и ЛКП "Львовэлектротранс".