лошади, возничий, погибНа Сокальщині загинув 60-річний керманич підводи, в якого сполохались коні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Сокальське відділення поліції 4 травня надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району помер чоловік.  

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 60-річний місцевий мешканець їхав на підводі. Несподівано коні сполохались і почали швидко бігти. Чоловік, вистрибуючи з возу, вдарився об електроопору і помер внаслідок отриманих травм.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України.


На Сокальщине погиб 60-летний возничий, у которого всполошились лошади. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сокальское отделение полиции 4 мая поступило сообщение о том, что в одном из сел района умер человек.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили, что 60-летний местный житель ехал на подводе. Неожиданно лошади всполошились и начали быстро бежать. Человек, выпрыгивая из телеги, ударился об электроопору и погиб в результате полученных травм.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство с пометкой "несчастный случай") Уголовного кодекса Украины.