кража, кошелек, оперный театрПоліцейські у Львові викрили чоловіка, причетного до кишенькової крадіжки на проспекті Свободи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції надійшла заява від 17-річної мешканки Бродівського району. За словами дівчини, 14 січня о 14.30 у неї  викрали гаманець, у якому знаходилися гроші в сумі 2 625 гривень та її паспорт громадянки України. Сталося це на проспекті Свободи поблизу оперного театру.

Як з’ясували поліцейські, до вчинення правопорушення  причетний раніше судимий 30-річний львів’янин. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Триває досудове розслідування та проводиться перевірка щодо причетності зловмисника до інших кримінальних правопорушень.


Полицейские во Львове разоблачили мужчину, причастного к карманной краже на проспекте Свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции поступило заявление от 17-летней жительницы Бродовского района. По словам девушки, 14 января в 14.30 у нее похитили кошелек, в котором находились деньги в сумме 2625 гривен и ее паспорт гражданки Украины. Произошло это на проспекте Свободы возле оперного театра.

Как выяснили полицейские, к совершению правонарушения причастен ранее судимый 30-летний львовянин. По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до пяти лет.

Продолжается досудебное расследование и проводится проверка причастности злоумышленника к другим уголовным преступлениям.