суд, парень, кража, бабушка, ноутбукНа Львівщині судили 22-річного хлопця, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Як встановили правоохоронці, зловмисник викрав у своєї 64-річної бабусі, з якою жив, ноутбук марки "Lenovo" вартістю майже 7 тис грн. Після цього онук продав ноутбук, а гроші витратив на алкоголь.

Вироком Золочівського районного суду Львівської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 1 рік і 1 місяць, проте, на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком – 1 рік.


На Львовщине судили 22-летнего парня, который обвинялся в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.185 УК Украины (кража). Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Как установили правоохранители, злоумышленник похитил у своей 64-летней бабушки, с которой жил, ноутбук марки "Lenovo" стоимостью почти 7 тыс грн. После этого внук продал ноутбук, а деньги потратил на алкоголь.

Приговором Золочевского районного суда Львовской области обвиняемый признан виновным в совершении инкриминируемого преступления, ему назначено наказание в виде лишения свободы сроком 1 год и 1 месяц, однако, на основании ст.75 УК Украины он освобожден от отбывания наказания с испытательным сроком - 1 год.