дом, обвал, смертьНа Львівщині, розбираючи старий будинок, загинув господар. Його помічник отримав перелом ноги. Поліцейські встановлюють обставини події.

Сьогодні, 6 березня, близько 14.45 у Жидачівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Махлинець обвалилась стіна одного з будинків, внаслідок чого були травмовані двоє чоловіків.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, 68-річний господар будинку разом зі своїм 31-річний сусідом розбирали фасад старого дерев’яного будинку. Раптово на чоловіків обвалилась балка та одна із стін будинку, внаслідок чого господар отримав травми, від яких помер на місці події, а його помічник – перелом ноги.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине, разбирая старый дом, погиб хозяин. Его помощник получил перелом ноги. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.

Сегодня, 6 марта, около 14.45 в Жидачевское отделения полиции поступило сообщение о том, что в селе Махлинец обвалилась стена одного из домов, в результате чего были травмированы двое мужчин.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, 68-летний хозяин дома вместе со своим 31-летний соседом разбирали фасад старого деревянного дома. Внезапно на мужчин обвалилась балка и одна из стен дома, в результате чего хозяин получил травмы, от которых скончался на месте происшествия, а его помощник - перелом ноги.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.