автомобиль, минивэн, ПЦУ, священникиЛьвівська єпархія ПЦУ придбала для військових автомобіль Volkswagen Sharan. Про це повідомляє ZAXID.NET

Духовенство Львівської єпархії ПЦУ придбало і передало у зону ООС мінівен Volkswagen Sharan. Автомобілем користуватимуться військові 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, яка зараз воює на сході. Про це у середу, 27 лютого, повідомили на сайті Львівської єпархії ПЦУ.

Мінівен на іноземній реєстрації за власні кошти придбали десять капеланів Жовківського-Кам’янка-Бузькогого деканату ПЦУ.

"Ще із 2014-го року наш деканат і Львівська єпархія Православної церкви опікується військовими, зокрема 10-ю гірсько-штурмовою бригадою. Постійно збираємо допомогу для хлопців, а цього разу вирішили придбати автомобіль. Капелани передали автомобіль військовим під час поїздки на схід 21 лютого. Не уточнюватиму суму покупки — це неважливо. Головне, щоби авто пригодилось військовим", — повідомив декан Жовківсько-Кам'янко-Бузького деканату о. Іван Сас.

Зі слів о. Івана, окрім авто, на схід привезли також продукти, одяг та подарунки, зібрані небайдужими парафіянами Львівської єпархії ПЦУ.


Львовская епархия ПЦУ приобрела для военных автомобиль Volkswagen Sharan. Об этом сообщает ZAXID.NET

Духовенство Львовской епархии ПЦУ приобрело и передало в зону ООС минивэн Volkswagen Sharan. Автомобилем пользоваться военные 10-й отдельной горно-штурмовой бригады, которая сейчас воюет на востоке. Об этом в среду, 27 февраля, сообщили на сайте Львовской епархии ПЦУ.

Минивэн на иностранной регистрации за собственные средства приобрели десять капелланов Жовковского-Каменка-Бузькогого деканата ПЦУ.

"Еще с 2014-го года наш деканат и Львовская епархия Православной церкви занимается военными, в частности 10-й горно-штурмовой бригадой. Постоянно собираем помощь для ребят, а в этот раз решили приобрести автомобиль. Капелланы передали автомобиль военным во время поездки на восток 21 февраля. Не будем уточнять сумму покупки - это неважно. Главное, чтобы авто пригодилось военным", - сообщил декан Жовковско-Каменка-Бугского деканата о. Иван Сас.

По словам о. Ивана, кроме авто, на восток привезли также продукты, одежду и подарки, собранные неравнодушными прихожанами Львовской епархии ПЦУ.