поликлиника, онлайн, записьНайближчим часом можливість електронного запису на конкретний день і конкретну годину до лікаря отримають пацієнти 3-ї, 5-ї і 6-ї поліклінік Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами начальника управління охорони здоров’я міста Володимира Зуба, станом на сьогодні майже 400 тисяч львів’ян можуть записатись у зручний для себе час на прийом до лікаря он-лайн. А вже незабаром електронна реєстрація пацієнтів запрацює практично в усіх поліклініках Львова.

Вперше “Електронна реєстратура” на комунальному рівні запрацювала торік у 4-тій міській поліклініці, що на Сихові. Цього року її вже запровадили у 1-шій міській лікарні ім. Князя Лева, зокрема у її двох поліклінічних відділеннях та шести амбулаторіях. Зараз у тестовому режимі така система працює ще й у 2-гій  міській поліклініці на вул. Симоненка, 4. А вже найближчим часом можливість електронного запису на конкретний день і конкретну годину до лікаря отримають пацієнти 3-ї, 5-ї і 6-ї поліклінік Львова.

“Вже цього року електронна реєстратура запрацювала в першій міській лікарні – в поліклінічних відділеннях на вул. Хімічній, 7,  Мазепи, 25 і в шести амбулаторіях. Фактично, 50% населення вже охоплено електронною реєстратурою – це три великі установи: 4-та і 2-га поліклініки та 1-ша лікарня. Цього року ця робота продовжується, і ще три поліклініки – 3-тя на Левандівці, 5-та на вул. Виговського і 6-та на вул. Медової Печери також приєднаються до цього проекту”, - розповів начальник управління охорони здоров’я.


В ближайшее время возможность электронной записи на конкретный день и конкретный час к врачу получат пациенты 3-й, 5-й и 6-й поликлиник Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

По словам начальника управления здравоохранения города Владимира Зуба, на сегодня почти 400 000 львовян могут записаться в удобное для себя время на прием к врачу онлайн. А уже вскоре электронная регистрация пациентов заработает практически во всех поликлиниках Львова.

Впервые “Электронная регистратура” на коммунальном уровне стартовала в прошлом году в 4-ой городской поликлинике, что на Сыхове. В этом году ее уже ввели в 1-ой городской больницы им. Князя Льва, в частности в ее двух поликлинических отделениях и шести амбулаториях. Сейчас в тестовом режиме такая система работает еще и в 2-ой городской поликлинике на ул. Симоненко, 4. А уже в ближайшее время возможность электронной записи на конкретный день и конкретный час к врачу получат пациенты 3-й, 5-й и 6-й поликлиник Львова.

"Уже в этом году электронная регистратура заработала в первой городской больнице - в поликлинических отделениях на ул. Химической, 7, Мазепы, 25 и в шести амбулаториях. Фактически, 50% населения уже охвачено электронной регистратурой - это три большие учреждения: 4-я и 2-я поликлиники и 1-я больница. В этом году эта работа продолжается, и еще три поликлиники - 3-я на Левандовке, 5-на ул. Выговского и 6-и на ул. Медовой Пещеры также присоединятся к этому проекту ", - рассказал начальник управления здравоохранения.