дороги, ремонт, трамвайЦього року в місті планують відремонтувати вул. Личаківську-Мечникова, Замарстинівську, пл. І. Франка. Про це повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міскої ради.

“По вул. Мечникова мусимо завершити роботу до кінця. Також треба приєднати колектор на вулиці Мечникова-Личаківська. Будуть певні незручності, але коли ми будемо робити ремонт трамвайної колії, будемо запускати окремий рух автобуса, тому з вул. Пасічної буде нормальний доїзд. Також цього року хочемо ремонтувати площу Івана Франка. Великий об'єм робіт потрібно зробити на вул. Замарстинівській на ділянці від Гайдамацької до Липинського. Ми виділили кошти з місцевого бюджету, правда, не всі. Багато коштів піде на районні адміністрації, невеликі вулички, хідники”, - розповів мер Львова.


В этом году в городе планируют отремонтировать ул. Лычаковскую-Мечникова, Замарстыновскую, пл. И. Франко. Об этом сообщает городской голова Львова Андрей Садовой, передает пресс-служба Львовского МИСКОЙ совета.

"По ул. Мечникова должны завершить работу до конца. Также надо присоединить коллектор на улице Мечникова-Лычаковская. Будут определенные неудобства, но мы будем ремонтировать трамвайне пути, запускать отдельное движение автобуса, поэтому с ул. Пасечной будет нормальный подъезд. Также в этом году хотим ремонтировать площадь Ивана Франко. Большой объем работ нужно сделать на ул. Замарстыновской на участке от Гайдамака к Липинского. Мы выделили средства из местного бюджета, правда, не все. Много средств пойдет на районные администрации, небольшие улочки, тротуары ", - рассказал мэр Львова.