больница, окно, выпал, пациентПоліцейські встановлюють обставини смерті чоловіка, який випав з вікна  Червоноградської лікарні. Медики кілька годин боролися за життя 39-річного місцевого мешканця, однак безуспішно. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Червоноградський відділ поліції 5 лютого о 18.25 надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про те, що з вікна медзакладу випав пацієнт.

Поліцейські встановили, що з вікна шостого поверху випав 39-річний місцевий мешканець, який перебував на стаціонарному лікуванні. Через декілька годин після падіння, незважаючи на зусилля медиків, чоловік помер.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Полицейские устанавливают обстоятельства смерти мужчины, выпавшего из окна Червоноградской больницы. Медики несколько часов боролись за жизнь 39-летнего местного жителя, однако безуспешно. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 5 февраля в 18.25 поступило сообщение от работников местной больницы о том, что из окна медучреждения выпал пациент.

Полицейские установили, что из окна шестого этажа выпал 39-летний местный житель, который находился на стационарном лечении. Через несколько часов после падения, несмотря на усилия медиков, мужчина скончался.

Сейчас правоохранители устанавливают все обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.