ОРЗ, эпидемия, Зуб​Впродовж останніх тижнів захворюваність на гострі респіраторні захворювання у Львові є дещо вищою, ніж за аналогічний період минулого року.

За останній тиждень у Львові зареєстровано 4 500 випадків гострих респіраторних захворювань. Це приблизно на 600 випадків більше, ніж за той самий період торік.

Про це 5 грудня повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб.

За його словами, половина хворих ― діти віком до 17 років. Володимир Зуб додав, що захворюваність минулого тижня дорівнювала показнику епідемічного порогу.

"Але це все відносно, будемо дивитися динаміку, будемо спостерігати, яка ситуація в школах, будемо дивитися на приріст, і тоді приймати відповідні рішення", ― додав Зуб.


В течение последних недель заболеваемость острыми респираторными заболеваниями во Львове несколько выше, чем за аналогичный период прошлого года.

За последнюю неделю во Львове зарегистрировано 4500 случаев острых респираторных заболеваний. Это примерно на 600 случаев больше, чем за тот же период прошлого года. Об этом сообщил начальник управления здравоохранения Львовского горсовета Владимир Зуб.

По его словам, половина больных - дети до 17 лет. Владимир Зуб добавил, что заболеваемость на прошлой неделе была равна показателю эпидемического порога.

"Но это все относительно, будем смотреть динамику, будем наблюдать, какая ситуация в школах, будем смотреть на прирост, и тогда принимать соответствующие решения", - добавил Зуб.