взрывчатка, СБУ, ОГАПоліцейські перевіряють повідомлення про замінування двох об’єктів у Львові - СБУ у Львівській області та Львівської облдержадміністрації.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформація про замінування Львівської обласної державної адміністрації та Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшла сьогодні, 5 листопада, на електронну пошту поліції.

За вказаними у повідомленні адресами виїхали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та фахівці інших служб.  Правоохоронці обстежуватимуть приміщення та прилеглі території.

Також поліцейські вживають заходів для встановлення особи, що надала повідомлення.


Полицейские проверяют сообщение о заминировании двух объектов во Львове - СБУ во Львовской области и Львовской облгосадминистрации.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информация о заминировании Львовской областной государственной администрации и Управления Службы безопасности Украины во Львовской области поступила сегодня, 5 ноября, на электронную почту полиции.

По указанным в сообщении адресам выехали следственно-оперативные группы, эксперты-взрывотехники, кинологи и специалисты других служб. Правоохранители обследовать помещения и прилегающие территории.

Также полицейские принимают меры для установления лица, предоставившего сообщения.