перевозчик, маршрут, автобусУправління транспорту Львівської міської ради скерувало попередження Миколаївському АТП, яке обслуговує маршрут №36. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту ЛМР, Миколаївському АТП, яке виграло конкурс на обслуговування маршруту № 36, скеровано попередження про невиконання умов договору на перевезення.

"Миколаївське АТП, яке виграло конкурс на обслуговування маршруту № 36, має забезпечити на маршруті 8 автобусів. Автобуси мали виїхати на маршрути ще в п’ятницю, 1 листопада. Однак лише сьогодні (4 листопада – прим. ред..) на рейс вийшли автобуси, і то в кількості 2 одиниці. Зараз ми скерували перевізнику попередження, в разі не виконання умов договору, з ними буде припинено роботу", — сказав Орест Олеськів, начальник управління транспорту ЛМР.


Управление транспорта Львовского городского совета направило предупреждение Николаевскому АТП, которое обслуживает маршрут №36. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщил Орест Олеськив, начальник управления транспорта ЛГС, Николаевскому АТП, которое выиграло конкурс на обслуживание маршрута № 36, направлено предупреждение о невыполнении условий договора на перевозку.

"Николаевское АТП, которое выиграло конкурс на обслуживание маршрута № 36, должно обеспечить на маршруте 8 автобусов. Автобусы должны были выехать на маршруты еще в пятницу, 1 ноября. Однако только сегодня (4 ноября - прим. ред.) на рейс вышли автобусы, и то в количестве 2 единицы. Сейчас мы направили перевозчику предупреждение, в случае невыполнения условий договора, с ним будет прекращена работа", - сказал Орест Олеськив, начальник управления транспорта ЛГС.