взятка, врач, КрасноградНа Львівщині правоохоронці спіймали лікаря під час отримання хабара. Йому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Червоноградський відділ поліції звернулася 26-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що медик, у якого вона лікується, неодноразово вимагав винагороду за свої послуги. 31 жовтня поліцейські задокументували факт одержання ним неправомірної вигоди у сумі 400 гривень від пацієнтки.

Зловмиснику, 33-річному жителю Сокальського району, оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст. 354 Кримінального кодексу України (підкуп працівника підприємства, установи чи організації). Максимальне покарання за вчинення цього правопорушення – позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине правоохранители поймали врача во время получения взятки. Ему объявлено о подозрении в совершении правонарушения. Решается вопрос об избрании меры пресечения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции обратилась 26-летняя местная жительница. Женщина сообщила, что медик, у которого она лечится, неоднократно требовал вознаграждение за свои услуги. 31 октября полицейские задокументировали факт получения им неправомерной выгоды в сумме 400 гривен от пациентки.

Злоумышленнику, 33-летнему жителю Сокольского района, объявлено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.4 ст. 354 Уголовного кодекса Украины (подкуп работника предприятия, учреждения или организации). Максимальное наказание за совершение этого правонарушения - лишение свободы на срок до трех лет. Сейчас решается вопрос об избрании злоумышленнику меры пресечения. Проводится досудебное расследование.