пожар, детсад, ребенокПісля пожежі у львівському дитсадку госпіталізовано однорічну дівчинку – вихованку дошкільного закладу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 4 жовтня, у поліцію надійшло повідомлення від лікаря однієї з львівських лікарень про те, що 3 жовтня у медичний заклад батьки доставили двох дітей – хлопчика віком 2 роки 9 місяців та однорічну дівчинку, вихованців одного з львівських дошкільних навчальних закладів. У обох дітей були наявні симптоми отруєння продуктами горіння. Після обстеження та здачі аналізів діагноз хлопчика не підтвердився, і лікарі відпустили його додому, дівчинку госпіталізували.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 3 жовтня о 13.20 у приміщенні одного з львівських дошкільних навчальних закладів по вулиці Вербовій виникла пожежа. Попередньо встановлено, що займання сталось у електрощитовій на першому поверсі будівлі. До приїзду рятувальників працівники садочку евакуювали з будинку сорок дітей.


После пожара в львовском детском саду госпитализирована годовалая девочка - воспитанница детского сада. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Вчера, 4 октября, в полицию поступило сообщение от врача одной из львовских больниц о том, что 3 октября в медицинское учреждение родители доставили двух детей - мальчика в возрасте 2 года 9 месяцев и годовалую девочку, воспитанников одного из львовских дошкольных учебных заведений. У обоих детей имелись симптомы отравления продуктами горения. После обследования и сдачи анализов диагноз мальчика не подтвердился, и врачи отпустили его домой, девочку госпитализировали.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.270 (нарушение установленных законодательством требований пожарной безопасности) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - штраф или исправительные работы на срок до двух лет, или ограничение свободы на срок до трех лет. Проводится досудебное расследование.

Напомним, 3 октября в 13.20 в помещении одного из львовских дошкольных учебных заведений по улице Вербовой возник пожар. Предварительно установлено, что возгорание произошло в электрощитовой на первом этаже здания. До приезда спасателей работники сада эвакуировали из дома сорок детей.