мать-алкоголичка, Червоноград, младенецНа Львівщині мати, яка розпивала спиртне з десятимісячною дитиною на руках, притягнуть до відповідальності.

Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

У Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від працівника залізничної станції про те, що на території станції невідомі розпивають спиртні напої.

На місце події виїхав наряд групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці виявили на вокзалі 30-річну жительку одного із сіл Сокальського району, яка разом з безпритульними розпивала спиртне, тримаючи на руках свою 10-місячну дитину.

І мати, і дитина були одягнені в брудний одяг, при цьому жінка ледь трималася на ногах. У приймальному відділенні Червоноградської міської лікарні жінку перевірили на стан алкогольного сп'яніння, а дитина була поміщена в дитяче відділення тієї ж лікарні.

При огляді педіатр діагностував у немовляти гострий риніт, було прийнято рішення про переміщення її в дитяче відділення для надання медичної допомоги. Мати дівчинки досі в лікарні не з'явилася.

Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності, а також, можливо, про вилучення у неї дитини, оскільки існує загроза життю і здоров'ю немовляти при спільному проживанні з матір'ю.


На Львовщине мать, которая распивала спиртное с десятимесячном ребенком на руках, привлекут к ответственности.

Об этом сообщили в главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции поступило сообщение от работника железнодорожной станции о том, что на территории станции неизвестные распивают спиртные напитки.

На место происшествия выехал наряд группы реагирования патрульной полиции. Правоохранители обнаружили на вокзале 30-летнюю жительницу одного из сел Сокальского района, которая вместе с бездомными распивала спиртное, держа на руках своего 10-месячного ребенка.

И мать, и ребенок были одеты в грязную одежду, при этом женщина едва держалась на ногах. В приемном отделении Червоноградской городской больницы женщину проверили на состояние алкогольного опьянения, а ребенок был помещен в детское отделение той же больницы.

При осмотре педиатр диагностировал у младенца острый ринит, было принято решение о помещении ее в детское отделение для оказания медицинской помощи. Мать девочки до сих пор в больнице не появилась.

Решается вопрос о привлечении матери к ответственности, а также, возможно, об изъятии у нее ребенка, поскольку существует угроза жизни и здоровью младенца при совместном проживании с матерью.