молодежь, алкоголь, задержаниеНа вулиц Нижанківського у Львові поліцейський вело патруль затримав компанію неповнолітніх дівчат та хлопців, які розпивали спиртні напої. Під час спілкування з поліцейськими двоє дівчат почали втікати. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

На днях, у соціальній мережі фейсбук з’явилося відео затримання велопатрульними юнаків. Проте на відео не зафіксовано початку ситуації, тож поліцейські опублікували відео з розвитком подій.

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції, велопатруль опрацьовував звернення працівника ОСББ, який скаржився на молодь, що постійно вживає алкоголь на вулиці Нижанківського. На місці інспектори виявили компанію, яка вживала алкоголь. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили в одного з них пляшку горілки в рюкзаку. Хлопця запросили у відділ поліції, куди ж викликали і його батька, оскільки він був неповнолітнім.

Згодом велопатрульні повернулися на вулицю Нижанківського. Поряд з молоддю була велика кількість пляшок з-під алкоголю. Офіцери попросили компанію прибрати за собою сміття та розійтися. Однак особи категорично заперечували своє правопорушення та відмовлялися виконувати прохання поліцейських. Молодь оточила інспекторів зі всіх сторін, а тому інспектор попросив їх відійти на два метри (що передбачено інструкціями з особистої безпеки поліцейського), проте вони проігнорували і це.

Одна з дівчат повідомила, що їй 15 років, а тому патрульні попросили сповістити її батьків про те, що з нею спілкується поліція. Патрульні хотіли повідомити батьків про цю подію та провести профілактичну бесіду. Тоді дві дівчини почали втікати до вулиці Валової, а патрульні поїхали за ними. Туди ж прибігла і решта осіб з компанії. Під час розмови один з хлопців повідомив, що повнолітній і вживав алкоголь вдома. Документів він не надав. Йому запропонували пройти у відділ поліції для встановлення особи та притягнення до відповідальності, оскільки він перебував в громадському місці з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Його попередили про застосування фізичної сили та кайданок, якщо він не виконає законних вимог поліцейських. Оскільки він відмовився, його затримали та доставили у Галицький відділ поліції.

У відділ поліції прибув батько хлопця, оскільки виявилося, що правопорушник неповнолітній. Також патрульні зафіксували звернення в Центрі з надання первинної правової допомоги. На місце викликали інспектора ювенальної превенції, якому передали всі матеріали справи для подальшого розгляду та роботи з батьками.


На улице Нижанковского во Львове полицейский вело патруль задержал компанию несовершеннолетних девушек и парней, которые распивали спиртные напитки. Во время общения с полицейскими две девушки убежали. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

На днях, в социальной сети фейсбук появилось видео задержания велопатрульными юношей. Однако на видео не зафиксировано начала ситуации, поэтому полицейские опубликовали видео с развитием событий.

Как сообщает пресс-служба патрульной полиции, велопатрульные отрабатывали обращение работника ОСМД, который жаловался на молодежь, постоянно употребляющую алкоголь на улице Нижанковского. На месте инспекторы обнаружили компанию, которая употребляла алкоголь. Полицейские провели поверхностную проверку и обнаружили у одного из них бутылку водки в рюкзаке. Парня пригласили в отдел полиции, куда вызвали и его отца, поскольку он был несовершеннолетним.

Впоследствии велопатрульные вернулись на улицу Нижанковского. Рядом с молодежью было большое количество бутылок из-под алкоголя. Офицеры попросили компанию убрать за собой мусор и разойтись. Однако те категорически отрицали свое правонарушение и отказывались выполнять просьбы полицейских. Молодежь окружила инспекторов со всех сторон, а потому инспектор попросил их отойти на два метра (что предусмотрено инструкциями по личной безопасности полицейского), однако они проигнорировали и это.

Одна из девушек сообщила, что ей 15 лет, а потому патрульные попросили известить ее родителей о том, что с ней общается полиция. Патрульные хотели сообщить родителям об этом событии и провести профилактическую беседу. Тогда две девушки побежали к улице Валовой, а патрульные поехали за ними. Туда же прибежала и остальные лица из компании. Во время разговора один из ребят сообщил, что совершеннолетний и употреблял алкоголь дома. Документов он не предоставил. Ему предложили пройти в отдел полиции для установления личности и привлечения к ответственности, поскольку он находился в общественном месте с явными признаками алкогольного опьянения. Его предупредили о применении физической силы и наручников, если он не выполнит законных требований полицейских. Поскольку он отказался, его задержали и доставили в Галицкий отдел полиции.

В отдел полиции прибыл отец парня, поскольку оказалось, что правонарушитель несовершеннолетний. Также патрульные зафиксировали обращение в Центр по предоставлению первичной правовой помощи. На место вызвали инспектора ювенальной превенции, которому передали все материалы дела для дальнейшего рассмотрения и работы с родителями.