ДТП, столбНа проспекті Чорновола у Львові водій BMW не впорався із керуванням та в'їхав у стовп. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

5 вересня о 00:22 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на пр. Чорновола, 29 водій автомобіля BMW 528 не впорався із керуванням та заїхав в стовп.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримав травми різного ступеня важкості водій автомобіля, чоловік 1995 року народження. Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували потерпілого водія з автомобіля та передали медикам. Водночас рятувальники проводили роботи по змиванню дорожнього полотна від паливно-мастильних матеріалів.

Обставини події встановлюються правоохоронцями.


На проспекте Черновола во Львове водитель BMW не справился с управлением и въехал в столб. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

5 сентября в 00:22 в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что в г. Львове на пр. Черновола, 29 водитель автомобиля BMW 528 не справился с управлением и заехал в столб.

В результате дорожно-транспортного происшествия получил травмы различной степени тяжести водитель автомобиля, мужчина 1995 года рождения. Спасатели с помощью гидравлического оборудования деблокировали пострадавшего водителя из автомобиля и передали медикам. Также спасатели проводили работы по смыву дорожного полотна от горюче-смазочных материалов.

Обстоятельства происшествия устанавливаются правоохранителями.