брак за сутки, ТрускавецУ Трускавці набирає обертів проект "Шлюб за добу" - окрім пар з України, в Трускавці одружились також громадяни Канади, Швеції, Молдови, Азейбарджану, Польщі, Латвії та Німеччини. Про це повідомляє прес-служба Трускавецької міської ради. 

"Шлюб за добу" – пілотний проект Кабінету міністрів України, завдяки якому закохані пари можуть не чекати місяць, а одружитися через 24 години після подачі всіх необхідних документів.

Оформленням послуги одруження за добу у Трускавці займається Трускавецький інформаційний центр. Як повідомила Віра Сазонова, начальник ТІЦу, в рамках проекту в період з червня по вересень 2018 року вже проведено 19 державних реєстрацій шлюбу.

"Молодята, які одружились в рамках проекту обирали найрізноманітніші локації: художній музей ім.М.Біласа, оглядовий майданчик на території Церкви Покрови Пресвятої Богородиці, парк "Підгір’я", альтанку в курортному парку, ще одна реєстрація відбулась в одному із ресторанів міста. Вражає географія молодят. Окрім пар з України, в Трускавці одружились також громадяни Канади, Швеції, Молдови, Азейбарджану, Польщі, Латвії та Німеччини", – розповідає пані Віра.

Вартість послуги  з організації проведення державної реєстрації шлюбу становить 3898,85 грн. За ці кошти пара може замовити оформлення місця проведення реєстрації шлюбу весільною атрибутикою та музичний супровід на вибір.


В Трускавце набирает обороты проект "Брак за сутки" - кроме пар из Украины, в Трускавце поженились также граждане Канады, Швеции, Молдовы, Азербайджана, Польши, Латвии и Германии. Об этом сообщает пресс-служба Трускавецкого городского совета. 

"Брак за сутки" - пилотный проект Кабинета министров Украины, благодаря которому влюбленные пары могут не ждать месяц, а жениться через 24 часа после подачи всех необходимых документов.

Оформлением услуги бракосочетания в сутки в Трускавце занимается Трускавецкий информационный центр. Как сообщила Вера Сазонова, начальник ТИЦа, в рамках проекта в период с июня по сентябрь 2018 года уже проведено 19 государственных регистраций брака.

"Молодожены, которые поженились в рамках проекта, выбирали самые локации: художественный музей им.М.Биласа, смотровая площадка на территории Церкви Покрова Пресвятой Богородицы, парк "Подгорье", беседку в курортном парке, еще одна регистрация состоялась в одном из ресторанов города. Поражает география молодоженов. Кроме пар из Украины, в Трускавце поженились также граждане Канады, Швеции, Молдовы, Азербайджана, Польши, Латвии и Германии", - рассказывает Вера.

Стоимость услуги по организации проведения государственной регистрации брака составляет 3898,85 грн. За эти средства пара может заказать оформление места проведения регистрации брака свадебной атрибутикой и музыкальное сопровождение на выбор.