лоукост, Андрей СадовойМіський голова Львова Андрій Садовий представив концепт нового українського лоу-коста Ukraine United Airlines. Про це повідомляє avianews.com

В Одесі на Фестивалі ідей мер Львова Андрій Садовий представив концепт нового українського лоу-коста, який повинен об'єднати всі українські міста і створить до 2 млн нових робочих місць.

За його словами, запуск авіаперевочзіка призведе до розвитку внутрішнього туризму та внутрішніх авіаперевезень, дозволить відновити роботу аеропортів у всіх обласних центрах і дасть можливість знизити ціни на авіаперельоти в Україні до рівня лоу-костів в Європі.

"В Україні все літають до Києва, і немає жодного сполучення одного міста з іншим. Це неприпустимо в цивілізованому світі", - підкреслив мер Львова.

Також запуск нової авіакомпанії, за словами Садового, дозволить відродити ДП "Антонов" - для цього підприємству передбачається дати замовлення на 20 літаків, що дозволить завантажити його на наступні 3 роки.

"В Одесі на Фестиваль ідей запрезентував концепцію "Ukraine United airlines" — національного лоу-кост перевізника. Проект, який дозволить: швидко об‘єднати всі українські міста транспортною мережею (при цьому необхідність ремонтувати дороги ніхто не відміняє); знизити ціну на авіаперевезення в Україні принаймні до рівня лоу-костів в Європі; відновити роботу аеропортів в усіх обласних центрах; дати роботу ДП "Антонов" (необхідно 20 бортів. Це робота для підприємства на наступні 3 роки); дати поштовх бізнес-процесам і внутрішньому туризму. Залучаємо до роботи над проектом найкращих фахівців у галузі. Переконаний — це не питання виключно бізнесу і транспорту. Це питання національної безпеки і функціонування країни. Слідкуйте за новинами!" – написав мер Львова на своїй сторінці у Facebook.


Городской голова Львова Андрей Садовой представил концепт нового украинского лоу-коста Ukraine United Airlines. Об этом сообщает avianews.com

В Одессе на Фестивале идей мэр Львова Андрей Садовой представил концепт нового украинского лоу-коста, который должен объединить все украинские города и создаст до 2 млн новых рабочих мест.

По его словам, запуск авиаперевочзика приведет к развитию внутреннего туризма и внутренних авиаперевозок, позволит возобновить работу аэропортов во всех областных центрах и даст возможность снизить цены на авиаперелеты в Украине до уровня лоу-костов в Европе.

"В Украине все летают в Киев, и нет ни одного сообщения одного города с другим. Это недопустимо в цивилизованном мире", — подчеркнул мэр Львова.

Также запуск новой авиакомпании, по словам Садового, позволит возродить ГП "Антонов" — для этого предприятию предполагается дать заказ на 20 самолетов, что позволит загрузить его на следующие 3 года.

"В Одессе на Фестиваль идей презентовал концепцію "Ukraine United airlines" - национального лоу-кост перевозчика. Проект, который позволит: быстро объединить все украинские города транспортной сетью (при этом необходимость ремонтировать дороги никто не отменяет) снизить цену на авиаперевозки в Украине по крайней мере до уровня лоу-коста в Европе, восстановить работу аэропортов во всех областных центрах, дать работу ГП "Антонов" (необходимо 20 бортов. Это работа на предприятии на следующие 3 года); дать толчок бизнес-процессам и внутреннему туризму. Привлекаем к работе над проектом лучших специалистов в отрасли. Убежден - это не вопрос исключительно бизнеса и транспорта. Это вопрос национальной безопасности и функционирования страны. Следите за новостями!" - написал мэр Львова на своей странице в Facebook.