праздник трамвая, сиховУ Львові, у мікрорайону Сихів, відбулося свято для дітей "Я люблю трамвай". Для малюків організували інтерактивне навчання правилам дорожнього руху, веселий екскурс історією львівських трамваїв і поїздку на Чудо-поїзді.

Всі учасники свята отримали розмальовки, з яких можна дізнатися основні правила безпеки та ввічливості. Також в книзі є інформація і для батьків - про будівництво трамвайної колії на Сихів. В цілому роботи над трамвайними коліями закінчені на 85%. Запуск трамвая планують восени цього року.

Стежити за будівництвом трамвайної лінії на Сихів можна на сайті http://tram.lviv.ua/ і на сторінці "Я люблю трамвай" у Facebook.

Довідка SQ. Проект "Трамвай на Сихів" реалізується за рахунок кредиту від ЄБРР у ​​розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду в 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС в розмірі 1,5 млн. євро і за коштів міського бюджету - 8,850 млн. євро.

праздник трамвая, сихов праздник трамвая, сихов

 

 

 

 

 

 

 


Во Львове, в микрорайне Сихов, прошел праздник для детей "Я люблю трамвай". Для малышей организовали интерактивное обучение правилам дорожного движения, веселый экскурс историей львовских трамваев и поездку на Чудо-поезде.

Все участники праздника получили раскраски, из которых можно узнать основные правила безопасности и вежливости. Также в книге есть информация и для родителей - о строительстве трамвайной линии на Сихов. В целом работы над трамвайными путями закончены на 85%. Запуск трамвая планируют осенью этого года.

Следить за ходом строительства трамвайной линии на Сихов можно на сайте http://tram.lviv.ua/ и на странице "Я люблю трамвай" в Facebook.

Справка SQ. Проект "Трамвай на Сихов" реализуется за счет кредита от ЕБРР в размере 12 млн. евро, гранта немецкого правительства в 5 млн. евро, технической помощи ЕС в размере 1,5 млн. евро и за средства городского бюджета - 8,850 млн. евро.