У Львові тривають роботи з облаштування тренувально-вигульних майданчиків для собак на вулиці Промисловій, поряд з ЛКП «Лев», та у парку культури імені Богдана Хмельницького. Відтак, як зазначив начальник управління житлового господарства Владислав Іванов, роботи планують завершити до кінця серпня.
Завантажити фото

«Наразі в місті тривають роботи щодо двох майданчиків. На цей рік у нас заплановано близько 800 тис. грн на облаштування тренувально-вигульних майданчиків. Один — у парку культури імені Богдана Хмельницького, інший — навпроти ЛКП „Лев“, на вул. Промисловій. Плануємо завершити будівництво до кінця серпня. Зараз було проведено зрізку дерев, зрізку самосівів, триває розробка земельної ділянки, виконуються роботи з огородження ділянок, а також виготовляється обладнання для тренувально-вигульних майданчиків. На початку наступного тижня вже плануємо встановлювати це обладнання на Промисловій», — зазначив начальник управління житлового господарства Владислав Іванов.

Нагадаємо, що відповідно до Програми створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019−2023 роки, передбачається облаштування 97 об'єктів для вигулу собак: з них 27 майданчиків для вигулу собак, на яких власники зможуть вигулювати своїх улюбленців без повідка, 21 закритий тренувально-вигульний майданчик зі спортивним обладнанням та 49 прогулянкових маршрутів.