паспорт, БориславМешканець Борислава 34 роки жив без паспорта. Свого часу він не отримав його, бо відбував покарання за крадіжки. Про це повідомляє vartonews.com.ua

Чоловік звернувся до Бориславського міського відділу Державної міграційної служби з проханням зробити перший в його житті основний документ. Як виявилось, його він не отримав, бо у свої 16 відбував покарання за крадіжки.

"Паспорт цьому чоловіку мали зробити працівники колонії. Через їхню халатність людина вийшла на волю без необхідного документа", - пояснили у міграційній службі.

Для того, щоб точно встановити особу, працівники міграційної служби спілкувались з рідними, сусідами та родичами чоловіка.

Такі випадки не рідкість, кажуть в міграційній службі. На Львівщині є 28 осередків ГУ ДМС, і кожен з них бодай раз стикався з схожими ситуаціями.

0dc7b2b04c750b1688c6e04805db9294.jpg


Житель Борислава 34 года жил без паспорта. В свое время он не получил его, потому что отбывал наказание за кражи. Об этом сообщает vartonews.com.ua. 

Мужчина обратился к Бориславский городской отдел Государственной миграционной службы с просьбой сделать первый в его жизни основной документ. Как оказалось, он его не получил, потому что в свои 16 лет отбывал наказание за кражи.

"Паспорт этому человеку должны были сделать работники колонии. Из-за их халатности человек вышел на свободу без необходимого документа", - пояснили в миграционной службе.

Для того, чтобы точно установить личность, работники миграционной службы общались с родными, соседями и родственниками мужчины.

Такие случаи - не редкость, говорят в миграционной службе. На Львовщине 28 филиалов ГУ ГМС, и каждая из них хотя бы раз сталкивалась с похожими ситуациями.