школа №44, обвалилась балка, ремонтАварійно-відновлювальні роботи у школі № 44 коштуватимуть 771 753  грн. та завершаться до середини серпня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у мерії на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС погодили рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт у СЗШ № 44, в якій на початку березня обвалилася залізобетонна балка на сходовій клітці між 2 і 3 поверхами. Загальна вартість відновлювальних робіт становить понад 770 тис. грн., і роботи у школі планують завершити до 15 серпня.

" У квітні було обстежено повністю всю будівлю школи і також сходові клітки, і було виготовлено проектно-кошторисну документацію на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт. На даний час проект пройшов погодження по експертизі.  Загальна вартість робіт складає 771  753 грн.", - розповіла в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Роботи виконуватиме ЛКП "Рембуд", з яким управління освіти уклало угоду. Як зазначив директор ЛКП "Рембуд" Віктор Писаренко, зараз ведуть роботи з підсилення двох сходових маршів, і закуплені необхідні елементи, з яких зроблять спеціальні підсилюючі конструкції.

"Це найдешевший варіант з того, що ми розглядали, і до 15 серпня плануємо ці роботи завершити", - додав він.

Нагадаємо, 16 березня приблизно об 11.00 стався обвал опорної балки сходового маршу між 2 і 3 поверхами лівого крила СЗШ № 44. Ніхто з учнів і персоналу школи не постраждав. Для учнів, які навчалися у СЗШ №44, було організовано навчання в навчальних закладах, що розташовані поблизу школи.


Аварийно-восстановительные работы в школе № 44 будут стоить 771 753 грн. и завершатся к середине августа. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня в мэрии на заседании городской комиссии по вопросам ТЭБ и ЧС согласовали решение о выделении средств из резервного фонда городского бюджета на проведение неотложных аварийно-восстановительных работ в СОШ № 44, в которой в начале марта обвалилась железобетонная балка на лестничной клетке между 2 и 3 этажами. Общая стоимость восстановительных работ составляет более 770 тыс. грн., и работы в школе планируют завершить до 15 августа.

"В апреле было обследовано полностью все здание школы и также лестничные клетки, и была изготовлена проектно-сметная документация на проведение неотложных аварийно-восстановительных работ. В настоящее время проект прошел согласование по экспертизе. Общая стоимость работ составляет 771 753 грн.", - рассказала и.о. начальника управления образования Львовского горсовета Зоряна Довганык.

Работы будет выполнять ЛКП "Ремстрой. Как отметил директор ЛКП "Ремстрой" Виктор Писаренко, сейчас ведутся работы по усилению двух лестничных маршей и закуплены необходимые элементы, из которых сделают специальные усиливающие конструкции.

"Это самый дешевый вариант из того, что мы рассматривали, и до 15 августа планируем эти работы завершить", - добавил он.

Напомним, 16 марта примерно в 11.00 произошел обвал опорной балки лестничного марша между 2 и 3 этажами левого крыла СОШ № 44. Никто из учеников и персонала школы не пострадал. Для учеников, которые учились в СОШ №44, было организовано обучение в учебных заведениях, расположенных поблизости.