нападение, нож, врач, стоматологПоліцейські затримали зловмисника, котрий напав на лікаря у Городоцькому районі. Нападник завдав потерпілому кілька ударів ножем. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 5 червня, близько 11.05 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Городоцького району у стоматологічному кабінеті чоловік напав на лікаря-стоматолога та наніс йому ножові поранення.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили працівники поліції, тілесні ушкодження 55-річному лікарю наніс 65-річний іноземець, котрий проживає в одному з сіл Городоцького району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.


Полицейские задержали злоумышленника, который напал на врача в Городокском районе. Нападающий нанес потерпевшему несколько ударов ножом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 5 июня, около 11.05 на оперативную линию 102 в полицию поступило сообщение о том, что в одном из сел Городокского района в стоматологическом кабинете мужчина напал на врача-стоматолога и нанес ему ножевые ранения.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Как предварительно установили работники полиции, телесные повреждения 55-летнему врачу нанес 65-летний иностранец, проживающий в одном из сел Городокского района.

По данному факту открыто уголовное производство по ст.15 ч.1 ст.115 (покушение на убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Проводится досудебное расследование, полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.