суд, автобус, водитель, пассажирЛичаківський районний суд м. Львова засудив до року виправних робіт пасажира автобусу №23, який у листопаді минулого року побив водія. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як зазначається у матеріалах справи, 1 листопада 2018 року обвинувачений їхав маршруткою №24, коли у нього виник конфлікт з водієм. Приїхавши на кінцеву зупинку (вул.. Тракт Глинянский, 165), приблизно об 11:00, він підійшов до водія та почав з ним сваритися та наніс декілька ударів кулаком в обличчя. Після цього схопив за куртку та виштовхнув через відчинені передні дверцята на землю. Від падіння водій отримав перелом ключиці та забій легені.

В судовому засідання обвинувачений свою вину визнав повністю, пояснив, що, побачивши в потерпілого кров, попросив незнайомого хлопця викликати швидку медичну допомогу, а сам пішов на роботу. Вказав, що щиро кається, усвідомлює вчинене, просив суворо не карати.

21 травня 2019 року Личаківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України, та призначив покарання у виді 1 року виправних робіт з відрахуванням із суми його заробітку за місцем роботи щомісячно в дохід держави 10%.


Шевченковский районный суд. Львова приговорил к году исправительных работ пассажира автобуса №23, который в ноябре прошлого года избил водителя. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Как отмечается в материалах дела, 1 ноября 2018 обвиняемый ехал на маршрутке №24, когда у него возник конфликт с водителем. Приехав на конечную остановку (ул .. Тракт Глинянский, 165), примерно в 11:00, он подошел к водителю и начал с ним ссориться и нанес несколько ударов кулаком в лицо. После этого схватил за куртку и вытолкнул через открытую переднюю дверцу на землю. От падения водитель получил перелом ключицы и ушиб легкого.

В судебном заседании обвиняемый свою вину признал полностью, пояснил, что, увидев у пострадавшего кровь, попросил незнакомого парня вызвать скорую помощь, а сам пошел на работу. Указал, что искренне раскаивается, осознает содеянное, просил строго не наказывать.

21 мая 2019 Шевченковский районный суд. Львова признал мужчину виновным в совершении преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 122 УК Украины, и назначил наказание в виде 1 года исправительных работ с удержанием из суммы его заработка по месту работы ежемесячно в доход государства 10%.