Евро-2020, фан-зона, программаУ центрі Львова облаштують безкоштовну фан-зону для перегляду відбіркових матчів на Євро 2020. Про це повідомляє сайт 032.ua

Вже цього тижня на площі перед парком імені Івана Франка з’явиться фан-зона, де львів’яни зможуть переглядати відбіркові матчі на Євро 2020. Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, у фан-зоні транслюватимуть наживо матчі, які відбуватимуться на стадіоні “Арена Львів”. Ця фан-зона називатиметься “Вірні збірній” та функціонуватиме під гаслом “Виходь з хати вболівати!”. Вхід для відвідувачів буде безкоштовним.

На території площі планують встановити вуличні меблі, також облаштують зону фудкорту та геймер-галявину, на якій працюватиме фейс-арт та можна буде зіграти у настільний футбол та бамбербол. Додатково створять місця для перегляду матчів людям з інвалідністю.

Крім прямої трансляції матчів з футболу на відвідувачів чекає ще кілька приємних сюрпризів. Відтак, 7 червня о 19:00 у фан-зоні виступить Дзідзьо, а 10 червня о 19:00 — Воплі Відоплясова.

Пряма трансляція вирішального матчу збірної України з футболу проти збірної Сербії почнеться 7 червня о 21:30, а проти збір6ної Люксембургу — 10 червня о 21:30.

Окрім того, 7 червня о 18:00, напередодні матчу відбору Євро-2020 "Україна - Сербія", українські та хорватські футбольні вболівальники пройдуть Львовом спільним маршем.


В центре Львова обустроят бесплатную фан-зону для просмотра отборочных матчей на Евро 2020. Об этом сообщает сайт 032.ua

Уже на этой неделе на площади перед парком имени Ивана Франко появится фан-зона, где львовяне смогут просматривать отборочные матчи Евро 2020. Как сообщили в пресс-службе Львовского городского совета, в фан-зоне будут транслировать в прямом эфире матчи, которые пройдут на стадионе "Арена Львов". Эта фан-зона будет называться "Верные сборной" и будет функционировать под лозунгом "Выходи из дома болеть!". Вход для посетителей будет бесплатным.

На территории площади планируют установить уличную мебель, также обустроят зону фудкорта и геймер-поляну, на которой будет работать фейс-арт и можно будет сыграть в настольный футбол и бамбербол. Дополнительно создадут места для просмотра матчей людям с инвалидностью.

Кроме прямой трансляции матчей по футболу посетителей ждет еще несколько приятных сюрпризов. Так, 7 июня в 19:00 в фан-зоне выступит Дзидзьо, а 10 июня в 19:00 - Вопли Видоплясова.

Прямая трансляция решающего матча сборной Украины по футболу против сборной Сербии начнется 7 июня в 21:30, а против збир6нои Люксембурга - 10 июня в 21:30.

Кроме того, 7 июня в 18:00, накануне матча отбора Евро-2020 "Украина - Сербия", украинские и хорватские футбольные болельщики пройдут по Львову совместным маршем.