автостанция, штраф, полицияЛьвівську автостанцію "Західна" оштрафували на 1020 грн. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як розповів депутат Львівської міської ради Мирослав Данилків, він отримав відповідь на свій депутатський запит щодо автостанції "Західна", котра є дуже людною, бо щоденно обслуговує тисячі пасажирів із Самбірського, Городоцького та Мостиського напрямків області.

За словами депутата, на його запит управління поліції організувало власну перевірку.

"Ми виявили ряд порушень та відхилень від стандартів, – відповіли йому у листі. - За виявлені порушення на ТзОВ "Бізнесресурс", котра опікується територією на цій автостанції, накладено  стягнення у розмірі 1020 гривень".

62ffde98cf9d285fc8383e01b90c0ae7.jpg


Львовскую автостанцию ​​"Западная" оштрафовали на 1020 грн. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

Как рассказал депутат Львовского городского совета Мирослав Данилкив, он получил ответ на свой депутатский запрос по автостанции "Западная", которая является очень оживленной, так как ежедневно обслуживает тысячи пассажиров из Самборского, Городокского и Мостиского направлений области.

По словам депутата, на его запрос управление полиции организовало собственную проверку.

"Мы обнаружили ряд нарушений и отклонений от стандартов, - ответили ему в письме. - За выявленные нарушения на ООО "Бизнесресурс", которая занимается территорией на этой автостанции, наложено взыскание в размере 1020 гривен".