пожар, дача, гаражУ Бродівському районі вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яному гаражі та розташованому поруч дачному будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

04 червня о 20:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Косарщина Бродівського району. Пожежа виникла в дерев’яному гаражі, критому шифером.

До місця виклику виїхали рятувальники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Броди та місцевої пожежної команди с. Пониковиця. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, весь гараж був охоплений вогнем, та полум'я перекинулось на поруч розташований дерев'яний дачний будинок.

Процес гасіння пожежі утруднювала відсутність джерел водопостачання, з яких можна було б забрати воду для цілей пожежогасіння. Найближче вододжерело знаходилось на відстані близько двох кілометрів. То ж довелось підвозити воду.

О 22:10 вогнеборці локалізували пожежу, та о 22:55 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено гараж та перекриття в дачному будинку на площі 28 кв.м., дах на площі 12 кв.м., пошкоджено дах дачного будинку на площі 16 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.

575af3e9cb86cdd730ee44f5fa0fab7b.md.jpg 7ca8a898b6e571dfedd8e45dc51c5491.md.jpg


В Бродовском районе пожарные ликвидировали пожар в деревянном гараже и расположенном рядом дачном доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

4 июня в 20:56 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в с. Косарщина Бродовского района. Пожар возник в деревянном гараже, крытом шифером.

К месту вызова выехали спасатели 10-й государственной пожарно-спасательной части г. Броды и местной пожарной команды с. Пониковица. На момент прибытия пожарных к месту вызова, весь гараж был охвачен огнем, и пламя перекинулось на рядом расположенный деревянный дачный дом.

Процесс тушения пожара затрудняла отсутствие источников водоснабжения, из которых можно было бы забрать воду для целей пожаротушения. Ближайший водоисточник находился на расстоянии около двух километров. Так пришлось подвозить воду.

В 22:10 пожарные локализовали пожар, и в 22:55 полностью ликвидирован. В результате пожара огнем уничтожены гараж и перекрытия в дачном доме на площади 28 кв. м., крыша на площади 12 кв. м., повреждена крыша дачного дома на площади 16 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 6 человек личного состава и 3 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.