ДТП, мопедУ Львові сталося зіткнення мопеда та автомобіля. Мопедиста госпіталізовано в реанімаційне відділення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 травня о 15.35 на вулиці Київській у Львові. Як встановили поліцейські, сталося зіткнення мопеда Honda та автомобіля Hyundai.

 Внаслідок автопригоди мопедиста, 20-річного львів’янина, з діагнозом "важка поєднана травма" госпіталізовано в реанімаційне відділення. Водій автомобіля, 30-річний мешканець Львова, після надання медичної допомоги повернувся додому.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове произошло столкновение мопеда и автомобиля. Мопедиста госпитализированы в реанимационное отделение. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 4 мая в 15.35 на улице Киевской в ​​Львове. Как установили полицейские, произошло столкновение мопеда Honda и автомобиля Hyundai.

 Вследствие ДТП мопедиста, 20-летний львовянин, с диагнозом «тяжелая сочетанная травма" госпитализирован в реанимационное отделение. Водитель автомобиля, 30-летний житель Львова, после оказания медицинской помощи вернулся домой.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.