Патрульні в полі виявили чоловіка з паралізованими ногами, який сказав, що пролежав там кілька днів. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора вдень екіпаж, патрулюючи на 551 км автодороги Київ-Чоп біля населеного пункту Зубра, зупинив порушника правил дорожнього руху і раптом у полі помітив невідому особу. Чоловік лежав у безпорадному стані. 51-річний чоловік при собі мав паспорт громадянина Литви. Іноземець повідомив, що лежить там 3-4 дні, адже не може рухатися, бо йому паралізувало ноги.

Інспектори 2 батальйону надали чоловікові першу домедичну допомогу і викликали швидку. При собі він не мав засобів мобільного зв’язку аби когось повідомити. Він важко говорив, тому вдалося із пояснень зрозуміти, що приїхав в Україну до дружини. Контактів до неї чоловік не мав. Коли приїхали медики, то одразу діагностували інсульт і забрали його до лікарні. Остаточно невідомо, скільки чоловік пролежав у такому стані серед поля на спеці, адже, за словами медиків, йому могло здатися, що це триває кілька днів.


Патрульные в поле обнаружили мужчину с парализованными ногами, который сказал, что пролежал там несколько дней. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера днем ​​экипаж, патрулируя на 551 км автодороги Киев-Чоп возле населенного пункта Зубра, остановил нарушителя правил дорожного движения и вдруг в поле заметил неизвестное лицо. Мужчина лежал в беспомощном состоянии. 51-летний мужчина при себе имел паспорт гражданина Литвы. Иностранец сообщил, что лежит там 3-4 дня, ведь не может двигаться, потому что ему парализовало ноги.

Инспекторы 2 батальона оказали мужчине первую домедицинскую помощь и вызвали скорую. При себе у него не было средств мобильной связи чтобы кого-то сообщить. Он тяжело говорил, потому удалось из объяснений понять, что приехал в Украину к жене. Контактов к ней мужчина не имел. Когда приехали медики, то сразу диагностировали инсульт и забрали его в больницу. Окончательно неизвестно, сколько человек пролежал в таком состоянии в поле на жаре, ведь, по словам медиков, ему могло показаться, что это продолжается несколько дней.