торги, "Львовтеплоэнерго", АМКЛьвівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало два підприємства, які намагалися спотворити результати торгів, оголошені "Львівтеплоенерго".

Адміністративна колегія Львівського ТВ АМКУ оштрафувала ТзОВ "Терміка" на 68 тис.грн. і ТзОВ "Комплекс" на 68 тис. грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю котлів в комплекті для котельні по вул.Тарнавського, 114 у м.Львові, які проводило ЛМКП "Львівтеплоенерго".


Львовское областное территориальное отделение Антимонопольного комитета Украины оштрафовало два предприятия, которые пытались исказить результаты торгов, объявленные "Львовтеплоэнерго" .

Административная коллегия Львовского ТВ АМКУ оштрафовал ООО "Термика" на 68 тыс. и ООО "Комплекс" на 68 тыс. грн. за нарушение законодательства о защите экономической конкуренции в виде антиконкурентных согласованных действий, касающихся искажения результатов торгов на закупку котлов в комплекте для котельной по вул.Тарнавського, 114 в Львове, которые проводило ЛГКП "Львовтеплоэнерго".