автомобиль, самодельный, ДТПНа Львівщині, випавши з саморобного транспортного засобу, загинув чоловік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 квітня близько 21.00 на грунтовій дорозі між селами у Старосамбірському районі. Як попередньо встановили правоохоронці, 54-річний місцевий мешканець, пасажир саморобного транспортного засобу, яким керував його 41-річний односельчанин, випав на проїзну частину та отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.


На Львовщине, выпав из самодельного транспортного средства, погиб человек. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 4 апреля около 21.00 на грунтовой дороге между селами в Старосамборском районе. Как предварительно установили правоохранители, 54-летний местный житель, пассажир самодельного транспортного средства, которым управлял его 41-летний односельчанин, выпал на проезжую часть и получил телесные повреждения, от которых скончался на месте происшествия.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.

Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.