Самбор, свалка, смерть, рекультивацияНа сміттєзвалищі у Самборі загинула людина. Про це повідомляється у групі "Самбір" у Facebook. 

Нещодавно у Самборі на сміттєзвалищі розпочато рекультивацію (для цього передбачено 76, 7 млн грн бюджетних коштів). СКП "Об’єднане" підписало відповідну угоду з "Вельт Капітал". Згідно з нею, це підприємство мало б провести рекультивацію, зробити під’їзну дорогу та обгородити полігон ТПВ.

Вчора, 4 квітня, габаритна техніка розпочала роботи, під час яких сміттям засипало трьох людей. Двох з них вдалося врятувати, а третій чоловік загинув.

У Самбірському міському відділі поліції повідомили, що по даному факту відкрили кримінальне провадження та занесли його в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

У спільноті зазначають, що це вже друга смерть на цій території за короткий час. У грудні минулого року на сміттєзвалищі у Самборі виявили обгоріле тіло 15-річного мешканця Закарпаття.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області, чоловіка присипало сміттям під час копання ями. Тргедія сталася на вулиці Шпитальній. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що троє мешканців Закарпаття на території сміттєзвалища, шукаючи металобрухт, копали яму. Раптово усіх трьох засипало сміттям. Двоє з них після того, як самотужки вибралися, почали розкопувати третього. Однак витягли його з-під сміття вже без ознак життя.

Тіло 45-річного жителя Закарпаття скеровано на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять досудове розслідування та встановлюють усі обставини події.


На свалке в Самборе погиб человек. Об этом сообщается в группе "Самбор" в Facebook. 

Недавно в Самборе на свалке начата рекультивация (для этого предусмотрено 76 7 млн ​​грн бюджетных средств). СКП "Объединенное" подписало соответствующее соглашение с "Вельт Капитал". Согласно ей, предприятие должно провести рекультивацию, сделать подъездную дорогу и огородить полигон ТБО.

Вчера, 4 апреля, габаритная техника начала работы, во время которых мусором засыпало трех человек. Двое из них удалось спасти, а третий человек погиб.

В Самборском городском отделе полиции сообщили, что по данному факту открыли уголовное производство и занесли его в Единый реестр досудебных расследований.

В сообществе отмечают, что это уже вторая смерть на этой территории за короткое время. В декабре прошлого года на свалке в Самборе обнаружили обгоревшее тело 15-летнего жителя Закарпатья.

Как сообщают в отделе коммуникации полиции Львовской области, мужчину засыпало мусором во время копания ямы. Тргедия произошла на улице Госпитальной. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские предварительно установили, что трое жителей Закарпатья на территории свалки в поисках металлолом, копали яму. Внезапно всех троих засыпало мусором. Двое из них после того, как самостоятельно выбрались, начали раскапывать третьего. Однако вытащили его из-под мусора уже без признаков жизни.

Тело 45-летнего жителя Закарпатья направлено на экспертизу. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство с пометкой "несчастный случай") Уголовного кодекса Украины. Полицейские проводят досудебное расследование и устанавливают все обстоятельства произошедшего.