дорога, строительствоБіля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп. Очікувана вартість робіт становить 7,9 млн гривень. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Служба автомобільних доріг оголосила тендер на влаштування з’їзду з траси М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська на дорогу державного значення М-06 Київ – Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів – Чоп. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

За технічним завданням, підрядник має підготувати земляне полотно, облаштувати присипні узбіччя та укріпити їх, збудувати з’їзд, прокласти дорожнє покриття та комунікації. Крім цього, на дорозі встановлять відповідні знаки та нанесуть розмітку.

Очікувана вартість робіт становить 7,9 млн гривень. Збудувати новий з’їзд мають до кінця 2019 року.

Нагадаємо, торік біля Львова збудували з’їзд із дороги Київ – Чоп на трасу Тернопіль – Львів – Рава-Руська на транспортній розв’язці східної кільцевої Львова. Вартість робіт становила 27,5 млн гривень.


У Львова построят съезд на трассу Киев - Чоп. Ожидаемая стоимость работ составляет 7,9 млн гривен. Об этом сообщает "Твой город". 

Служба автомобильных дорог объявила тендер на устройство съезда с трассы М-09 Тернополь - Львов - Рава-Русская на дорогу государственного значения М-06 Киев - Чоп для правоповоротного движения по направлению Львов - Чоп. Об этом говорится на сайте публичных закупок Prozorro.

По техническому заданию, подрядчик должен подготовить земляное полотно, обустроить досыпную обочину и укрепить их, построить съезд, проложить дорожное покрытие и коммуникации. Кроме этого, на дороге установят соответствующие знаки и нанесут разметку.

Ожидаемая стоимость работ составляет 7,9 млн гривен. Построить новый съезд должны до конца 2019 года.

Напомним, в прошлом году у Львова построили съезд с дороги Киев - Чоп на трассу Тернополь - Львов - Рава-Русская на транспортной развязке восточной кольцевой Львова. Стоимость работ составила 27,5 млн гривен.