строительство, горсовет, ПустомытыВ Пустомитах збудують нову адміністративну будівлю міської ради. Відповідний тендер опублікований на порталі Prozorro, інформує "Весна". 

На вулиці Грушевського у Пустомитах збудують нову адміністративну будівлю міської ради. Очікувана вартість такого будівництва становить 15 мільйонів 482 тисячі гривень.

Згідно з технічним завданням, фасад будівлі утеплять мінеральними плитами. Також проведуть водопостачання та опалення, забезпечать її каналізуванням та вентиляцією. Окрім цього підрядник улаштує в адміністративній будівлі ліфт та інше необхідне устаткування. Варто також зазначити, що в рамках тендеру облаштують територію біля будівлі, а зокрема встановлять урни, лавочки та збудують велопарковку.

Аукціон розпочнеться 22 березня, а закінчити будівництво планують до кінця 2020 року.


В Пустомытах построят новое административное здание городского совета. Соответствующий тендер опубликован на портале Prozorro, информирует "Весна". 

На улице Грушевского в Пустомытах построят новое административное здание городского совета. Ожидаемая стоимость такого строительства составляет 15482000 гривен.

Согласно техническому заданию, фасад здания утепляют минеральными плитами. Также проведут водоснабжение и отопление, обеспечат его канализированием и вентиляцией. Кроме этого подрядчик устроит в административном здании лифт и прочее необходимое оборудование. Стоит также отметить, что в рамках тендера обустроят территорию у здания, в частности установят урны, лавочки и построят велопарковку.

Аукцион начнется 22 марта, а закончить строительство планируют до конца 2020 года.