магазин, кража, алкогольПоліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжки з магазину на Львівщині. З магазину, розташованому в одному з сіл Турківського району, місцевий мешканець викрав товару на майже двадцять тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Турківське відділення поліції 4 березня з заявою про крадіжку з магазину звернулась 37-річна мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила, що вночі з приміщення магазину було викладено спиртне, тютюнові вироби та продукти харчування на загальну суму близько двадцяти тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили поліцейські, зловмисник проник у магазин, пошкодивши одне з вікон. Також встановлено, що до скоєння злочину причетний 19-річний місцевий мешканець.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Полицейские разоблачили злоумышленника, причастного к краже из магазина на Львовщине. Из магазина, расположенного в одном из сел Турковского района, местный житель похитил товара на почти двадцать тысяч гривен. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Турковском отделения полиции 4 марта с заявлением о краже из магазина обратилась 37-летняя жительница одного из сел района. Женщина сообщила, что ночью из помещения магазина было украдено спиртное, табачные изделия и продукты питания на общую сумму около двадцати тысяч гривен.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили полицейские, злоумышленник проник в магазин, повредив одно из окон. Также установлено, что к совершению преступления причастен 19-летний местный житель.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до шести лет лишения свободы. Досудебное расследование продолжается.