пожар, квартира, ПолуботкаНа вулиці Полуботка у Львові горіла квартира у  дев'ятиповерховому будинку, під час пожежу рятувальники вивели 18 людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львівській області.

4 березня о 17:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Полуботка, 5. Займання виникло на кухні в квартирі на третьому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники за допомогою висувної драбини через балкон потрапили до помешкання й розпочали ліквідацію горіння.

Пожежа спричинила щільне задимлення у під’їзді будинку. Вогнеборці вивели з будинку на свіже повітря 18 мешканців, з них 3 дітей. Самі рятувальники також працювали в апаратах захисту органів дихання.

Пожежу локалізовано о 17:53, ліквідовано о 17:59 в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 7 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 17 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Причина виникнення пожежі встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


На улице Полуботка во Львове горела квартира в девятиэтажном доме, во время пожара спасатели вывели 18 человек. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС во Львовской области.

4 марта в 17:39 к спасателям поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Полуботка, 5 Возгорание возникло на кухне в квартире на третьем этаже девятиэтажного жилого дома. Спасатели с помощью выдвижной лестницы через балкон попали в квартиру и начали ликвидацию горения.

Пожар вызвал плотное задымление в подъезде дома. Пожарные вывели из дома на свежий воздух 18 жителей, из них 3 детей. Сами спасатели также работали в аппаратах защиты органов дыхания.

Пожар локализован в 17:53, ликвидирован в 17:59 в составе 2-х звеньев газодымозащитной службы. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 7 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 17 спасателей и 3 единицы спецтехники.

Причина возникновения пожара устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.