Николаев, ночной клубВ Миколаєві клієнт погрожував застрелити адміністратора нічного клубу. Поліцейські вилучили у зловмисника пістолет, шаблю та сокиру. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Миколаївське відділення поліції 4 березня о 01.36 зателефонував 34-річний львів’янин, який працює адміністратором нічного клубу у райцентрі. Заявник повідомив, що між ним та нетверезим клієнтом закладу виник конфлікт, під час якого останній погрожував його застрелити з пістолета, який знаходиться в автомобілі.

Прибувши на місце події, поліцейські припинили правопорушення та встановили особу зловмисника – 35-річного жителя одного із селищ Миколаївського району. В його автомобілі BMW-520 було виявлено предмет, схожий на пістолет турецького виробництва, в обоймі якого знаходилось 10 патронів. Крім того, на задньому сидінні іномарки правоохоронці знайшли шаблю у дерев’яному чохлі, довжина леза якої сягає 55 см, а у багажному відділенні – сокиру.

Виявлена зброя вилучена та скерована на експертне дослідження.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до двох років. Досудове розслідування триває, з’ясовуються обставини події.


В Николаеве клиент угрожал застрелить администратора ночного клуба. Полицейские изъяли у злоумышленника пистолет, саблю и топор. Устанавливаются обстоятельства произошедшего. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Николаевское отделение полиции 4 марта в 01.36 позвонил 34-летний львовянин, который работает администратором ночного клуба в райцентре. Заявитель сообщил, что между ним и нетрезвым клиентом заведения возник конфликт, в ходе которого последний угрожал его застрелить из пистолета, который находится в автомобиле.

Прибыв на место происшествия, полицейские прекратили правонарушение и установили личность злоумышленника - 35-летнего жителя одного из поселков Николаевского района. В его автомобиле BMW-520 был обнаружен предмет, похожий на пистолет турецкого производства, в обойме которого находилось 10 патронов. Кроме того, на заднем сиденье иномарки правоохранители нашли саблю в деревянном чехле, длина лезвия которого достигает 55 см, а в багажном отделении - топор.

Обнаруженное оружие изъято и направлено на экспертное исследование.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.129 Уголовного кодекса Украины (угроза убийством). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - ограничение свободы на срок до двух лет. Досудебное расследование продолжается, выясняются обстоятельства произошедшего.