рынок, предприниматель, ножКонфлікт на ринку завершився ножовим пораненням. Про це повідомляє прес-служба Патрульної служби Львова.

У неділю, 5 березня, близько 10 години ранку патрульні отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень на ринку на вулиці Кукурудзяній. Заявник розповів, що чоловік наніс йому у шию удар предметом, схожим на ніж. Після скоєного зловмисник сів у автомобіль Mercedes-Benz Vito і поїхав.

Потерпілого госпіталізували. На місце викликали слідчих,  автомобіль передали в орієнтування, а патрульні інспектори опитали громадян на ринку, які повідомили, що підозрюваний міг поїхати на вулицю Польову. Полісмени обстежили вулицю і на одній із прибудинкових територій виявили розшукуваний автомобіль. Підозрюваного затримали. 59-річний чоловік і раніш притягався за нанесення тілесних ушкоджень. Цього разу причиною сварки стала конкуренція у бізнесі.


Конфликт на рынке завершился ножевым ранением. Об этом сообщает пресс-служба патрульной службы Львова.

В воскресенье, 5 марта, около 10:00 патрульные получили вызов о нанесении телесных повреждений на рынке на улице Кукурузной. Заявитель рассказал, что мужчина нанес ему в шею удар предметом, похожим на нож. После совершенного злоумышленник сел в автомобиль Mercedes-Benz Vito и уехал.

Пострадавшего госпитализировали. На место вызвали следователей, автомобиль передали в розыск, а патрульные инспекторы опросили граждан на рынке, которые сообщили, что подозреваеый мог поехать на улицу Полевую. Полицейские обследовали улицу и на одной из придомовых территорий обнаружили разыскиваемый автомобиль. Подозреваемого задержали. 59-летний мужчина и раньше привлекался за нанесение телесных повреждений. На этот раз причиной ссоры стала конкуренция в бизнесе.