дорога, ямы, ремонтПісля того як зійшов сніг, на дорогах виявилися величезні ями. Жителі Львівської області масово викладають фото дірявих доріг в соцмережах з питанням: хто “з’їдає“ львівські дороги?

"Моя країна - суцільна руїна” - так співав про діряві українські дороги Кузьма Скрябін, - пише Микола Біляк у Facebook.- Я багато їжджу і бачу, в якому жахливому стані дороги в нашій країні. Ділянка траси Київ-Чоп 680 км, це ж якийсь жах! Хочеться вірити, що керівництво Львівської області буде виконувати те, що обіцяє".

А Святослав Макитра дивується - на вулиці Любінській під рештками асфальту виявилася бруківка.

“Можливо варто зорганізувати колективне звернення про відновлення? Поки брук знову не залиють асфальтом”, - питає він у Facebook.

На останній сесії Львівської міськради мер Андрій Садовий заявив, що зима була важкою, що позначилось на дорогах, але аварійщики вже приступили до ямкового ремонту.  Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.


После того как сошел снег, на дорогах обнаружились огромные ямы. Жители Львовской области массово выкладывают фото дырявых дорог в соцсетях с вопросом: кто “съедает“ львовские дороги?

""Моя страна - сплошная руина" - так пел о дырявых украинских дороги Кузьма Скрябин, - пишет Николай Беляк в Facebook.

- Я много езжу и вижу, в каком ужасном состоянии дороги в нашей стране. Участок трассы Киев-Чоп 680 км, это же какой-то ужас! Хочется верить, что руководство Львовской области будет выполнять то, что обещает.

А Святослав Макитра удивляется - на улице Любинской под остатками асфальта оказалась брусчатка.

"Возможно стоит организовать коллективное обращение о восстановлении? Пока мостовую опять не зальют асфальтом", - спрашивает он в Facebook.

На последней сессии Львовского горсовета мэр Андрей Садовой заявил, что зима была тяжелой, это сказалось на дорогах, но аварийщикы уже приступили к явочному ремонту. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.