петиция, автовокзал, транспорт, освещениеОблаштувати освітлення, хідники та продовжити лінію руху громадського транcпорта від Стрийського автовокзалу до житлових будинків по вул. Стрийській, 99 "а", 103, 111, "б", "в", 115, 115 "б", "в" просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій.

Автор петиції Андрій Глуховський нагадує, що Львівська міська рада анонсувала розробку проекту з продовження трамвайного маршруту № 8 до вул. Княгині Ольги та на вул. Стрийська до "Арени Львів". Також мешканці підтримали електронну петицію щодо продовження лінії "Сихівського" трамваю від вул. Вернадського до вул. Наукової через Автовокзал (ухвала Львівської міської ради № 4552 від 24.01.2019).

У зв'язку з цим, а також внаслідок того, що мікрорайон від автовокзалу (вул. Стрийська, 109) до стадіону "Арена Львів" та кільцевої дороги активно розбудовується, автор петиції просить все ж таки довести рішення до кінця та продовжити лінії руху громадського транспорту від Автовокзалу з відповідним облаштуванням транспортної зупинки. Водночас він просить подбати про вуличне освітлення та прокладання тротуару для руху пішоходів на цій частині дороги, а також облаштування велодоріжок.

"Добирання без освітлення, без тротуарів по проїжджій частині дороги дуже небезпечне. Особливо в осінньо-зимовий період, коли короткий світловий день", - зазначає він.


Обустроить освещение, тротуары и продолжить линию движения общественного транcпорта от Стрыйского автовокзала до жилых домов по ул. Стрыйской, 99 "а", 103, 111, "б", "в", 115, 115 "б", "в" просят петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

Автор петиции Андрей Глуховский напоминает, что Львовский городской совет анонсировал разработку проекта по продлению трамвайного маршрута № 8 до ул. Княгини Ольги и на ул. Стрыйская к "Арене Львов". Также жители поддержали электронную петицию о продлении линии "Сыховского" трамвая от ул. Вернадского до ул. Научной через Автовокзал (постановление Львовского городского совета № 4552 от 24.01.2019).

В связи с этим, а также вследствие того, что микрорайон от автовокзала (ул. Стрыйская, 109) до стадиона "Арена Львов" и кольцевой дороги активно развивается, автор петиции просит все же довести решение до конца и продолжить линии движения общественного транспорта от Автовокзала с соответствующим обустройством транспортной остановки. В то же время он просит позаботиться об уличном освещении и прокладке тротуара для движения пешеходов на этой части дороги, а также обустройстве велодорожек.

"Добирание без освещения, без тротуаров по проезжей части дороги очень опасно. Особенно в осенне-зимний период, когда короткий световой день", - отмечает он.