мошенники, финансыУ Львові слідчі повідомили про підозри зловмисникам, причетним до фінансових шахрайств. За допомогою підроблених довідок про доходи підозрювані отримали кредити на значні суми, які у подальшому один із них використав для власних потреб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили слідчі Галицького відділу поліції під час досудового розслідування, 45-річний львів’янин надав своєму знайомому, 53-річному жителю Пустомитівського району, підроблені довідки про доходи, на підставі яких у подальшому отримав у відділеннях банків кредити на суму понад 250 тисяч гривень. Гроші він передав знайомому, які той використав на власні потреби.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.222 (шахрайство з фінансовими ресурсами), ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваним - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.


Во Львове следователи сообщили о подозрениях злоумышленникам, причастным к финансовому мошенничеству. С помощью поддельных справок о доходах подозреваемые получили кредиты на значительные суммы, которые в дальнейшем один из них использовал для собственных нужд. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как установили следователи Галицкого отдела полиции во время досудебного расследования, 45-летний львовянин предоставил своему знакомому, 53-летнему жителю Пустомытовского района, поддельные справки о доходах, на основании которых в дальнейшем получил в отделениях банков кредиты на сумму более 250 000 гривен. Деньги он передал знакомому, которые тот использовал на собственные нужды.

Злоумышленникам сообщено о подозрении в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.1 ст.222 (мошенничество с финансовыми ресурсами), ч.4 ст.358 (подделка документов, печатей, штампов и бланков, сбыт или использование поддельных документов, печатей, штампов) и ч.1 ст.366 (служебный подлог) УК Украины.

Максимальное наказание, которое грозит подозреваемым, - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет. Досудебное расследование продолжается.