ДТП, грузовикРятувальники деблокували водія автомобіля Honda, котрий зіткнувся з вантажівкою. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

3 грудня о 18:40 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, де зіткнулись вантажний автомобіль Mercedes-benz з легковиком Honda. Подія трапилась в с. Рясне-Руське Яворівського району.

На місце події було направлено рятувальне відділення 31-ої пожежної частини м. Львова.

Як з’ясувалось, внаслідок зіткнення деформованими конструкціями автомобіля затиснуло водія легкового автомобіля. Рятувальники за допомогою рятувального обладнання вивільнили чоловіка та передали його медиками, котрі госпіталізували його з трамваями різного ступеня важкості.

Причини ДТП встановлюють фахівці.


Спасатели деблокировали водителя автомобиля Honda, который столкнулся с грузовиком. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

3 декабря в 18:40 к спасателям поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии, где столкнулись грузовой автомобиль Mercedes-benz с автомобилем Honda. Событие произошло в с. Рясное Яворовского района.

На место происшествия было направлено спасательное отделение 31-й пожарной части г. Львов.

Как выяснилось, в результате столкновения деформированными конструкциями автомобиля зажало водителя легкового автомобиля. Спасатели с помощью спасательного оборудования освободили мужчину и передали его медиками, которые госпитализировали его с трамваями различной степени тяжести.

Причины ДТП устанавливают специалисты.