памятник, Юрий ВеликановичУ суботу, 2 грудня, невідомі скинули з постаменту біля входу в парк "Залізні води" у Львові пам'ятник члену Комуністичної партії Західної України Юрію Великановичу. Про це розповів інформаційній агенції "Українські новини" представник патрульної поліції Львова. 

За його словами, на постаменті пам'ятника Юрію Великановичу з’явився натомість напис червоною фарбою "Комуняку геть". Встановлюють обставини цієї події працівники Сихівського районного відділення поліції.

За даними видання, член Комуністичної партії Західної України в 1930-х роках Юрій Великанович був смертельно поранений 1936 року в бою в Іспанії, де він воював у складі інтернаціональних бригад під час громадянської війни. А пам'ятник йому встановили біля входу в парк "Залізні води" у Львові у 1982-му.

Фото: Zaxid.net


В субботу, 2 декабря, неизвестные свалили с постамента у входа в парк "Железные воды" во Львове памятник члену Коммунистической партии Западной Украины Юрию Великановичу. Об этом рассказал информационному агентству "Украинские новости" представитель патрульной полиции Львова. 

По его словам, на постаменте памятника Юрию Великановичу появилась надпись красной краской "Комуняку вон". Устанавливают обстоятельства этого происшествия сотрудники Сыховского районного отделения полиции.

По данным издания, член Коммунистической партии Западной Украины в 1930-х годах Юрий Великанович был смертельно ранен 1936 году в бою в Испании, где он воевал в составе интернациональных бригад во время гражданской войны. А памятник ему установили у входа в парк "Железные воды" во Львове в 1982-м.