самолет, рухнулМіський голова Львова Андрій Садовий розповів, чому загинула частина екіпажу літака, що недотягнув до злітно-посадкової смуги Львова.

Внаслідок падіння транспортного літака АН12 у с. Сокільники, п’ятеро осіб загинуло. Як повідомили у 8-мій міській клінічній лікарні, до медичного закладу у важкому стані госпіталізовано трьох постраждалих. На місці події перебуває міський голова Львова Андрій Садовий.

"Кабіна повністю є зрізана, все порозкидувано. Вантаж, який був у літаку, задавив людей, які там знаходилися. Тому шансів ще когось знайти… Це дуже складно. Кажуть про 8-ох членів екіпажу. Трьох фактично врятували. По інших поки що ніякої позитивної інформації нема. Але багато фрагментів тіл розкидано є біля самого літака. Фактично, важко зрозуміти, чому це сталося, тому що він не мав сідати у Львові. Він не мав дозаправлятись у Львові. Він попросив екстрену можливість дозаправитися і просто недотягнув до злітно-посадкової смуги кілька кілометрів. Тут поблизу житлові будинки, тож якби він впав туди — була би катастрофа", — прокоментував міський голова Львова.

Нагадаємо, літак летів із Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина) та мав приземлитись у львівському аеропорту на дозаправку.


Городской голова Львова Андрей Садовый рассказал, почему погибла часть экипажа самолета, который недотянул до взлетно-посадочной полосы Львова.

В результате падения транспортного самолета Ан-12 в с. Сокольники, пять человек погибли. Как сообщили в 8-мой городской клинической больницы, в медицинское учреждение в тяжелом состоянии госпитализированы трое пострадавших. На месте происшествия находится мэр Львова Андрей Садовый.

"Кабина полностью является срезана, все расбросано. Груз, который был в самолете, задавил людей, которые там находились. Поэтому шансов еще кого-то найти... Это очень сложно. Говорят о 8 членах экипажа. Трех фактически спасли. По другим пока никакой положительной информации нет. Но многие фрагменты тел разбросаны у самого самолета. Фактически, трудно понять, почему это произошло, потому что он не должен был садиться во Львове. он не должен был дозаправляться во Львове. Он попросил экстренную возможность дозаправиться и просто недотянул до взлетно-посадочной полосы несколько километров. Здесь вблизи жилые дома, и если бы он упал туда - была бы катастрофа", - прокомментировал городской голова Львова.

Напомним, самолет летел из Виго (Испания) в Стамбул (Турция) и хотел приземлиться во львовском аэропорту на дозаправку.