взятка, фискал, СБУНа Львівщині СБУ викрила співробітника ДФС, який вимагав хабар у підприємця. Про це повідомляє прес-служба СБУ у Львівській області.

Служба безпеки України викрила співробітника територіального органу ДФС, який неодноразово вимагав гроші в підприємця на Львівщині.

Чоловікові, який має бізнес з обробки деревини, зловмисник пропонував “послуги” на постійній основі – не втручатися в підприємницьку діяльність та не проводити перевірки. За це співробітник фіскальної служби вимагав у підприємця гроші та лісопродукцію.

Правоохоронці затримали підприємливого фіскала разом з його посередником під час отримання неправомірної вигоди.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Викриття та затримання зловмисників проводились спільно зі слідчими Територіального управління ДБР у м. Львові за процесуального керівництва прокуратури у Львівській області.

1fb4c5417fe00b9ce092159f8e235330.md.jpg 9260c429d98d0c1aab8bab5facc6bbe9.md.jpg


На Львовщине СБУ разоблачила сотрудника ГФС, который требовал взятку у предпринимателя. Об этом сообщает пресс-служба СБУ во Львовской области.

Служба безопасности Украины разоблачила сотрудника территориального органа ГФС, который неоднократно требовал деньги у предпринимателя на Львовщине.

Мужчине, который имеет бизнес по обработке древесины, злоумышленник предлагал "услуги" на постоянной основе - не вмешиваться в предпринимательскую деятельность и не проводить проверки. За это сотрудник фискальной службы вымогал у предпринимателя деньги и лесопродукцию.

Правоохранители задержали предприимчивого фискала вместе с его посредником при получении неправомерной выгоды.

В рамках открытого уголовного производства по ч. 3 ст. 368 (принятие предложения, обещание или получение неправомерной выгоды должностным лицом) Уголовного кодекса Украины продолжаются следственные действия.

Разоблачение и задержание злоумышленников проводились совместно со следователями Территориального управления ГБР в г. Львове под. процессуальным руководством прокуратуры во Львовской области.