автобус, Ужгород, ЭлектронПерші автобуси "Електрон", придбані Ужгородом в цьому році, передані місту. Про це повідомляється на офіційному сайті підприємства. 

Три автобуси, придбані Ужгородом на умовах лізингу, прибули зі Львова своїм ходом. Це перші з 10 нових автобусів, які місто отримає в цьому місяці.

Нові "Електрони", які поповнять комунальний автобусний парк Ужгорода, дещо відрізняються від тих, що місто придбало у минулому році. З огляду на побажання замовника, вдосконалені салон і ряд систем автобусів.

Сучасними і зручними стали пасажирські крісла, змінена система обігріву і кліматизації, рульовий механізм і модернізовано відеоспостереження, встановлені валідатори для цифрової оплати проїзду та ін. Крім того, кожен автобус укомплектований інструментами і пристосуваннями для обслуговування.

Як зазначив мер Ужгорода Богдан Андрєєв, рік роботи "Електрон" в обласному центрі підтвердив доцільність та ефективність використання транспорту великої місткості і окремо підкреслив, що місто не помилився у виборі виробника - автобуси довели свою надійність і ними задоволені як пасажири, так і експлуатуюча організація.

Після проведення всіх реєстраційних формальностей нові "Електрони" вийдуть на маршрути Ужгорода.


Первые автобусы "Электрон", приобретенные Ужгородом в этом году, переданы городу. Об этом сообщается на официальном сайте предприятия.  

Три автобуса, приобретенные Ужгородом на условиях лизинга, прибыли из Львова своим ходом. Это первые из 10 новых автобусов, которые город получит в этом месяце.

Новые "Электроны", которые пополнят коммунальный автобусный парк Ужгорода, несколько отличаются от тех, что город приобрел в прошлом году. Учитывая пожелания заказчика, усовершенствованы салон и ряд систем автобусов.

Современными и удобными стали пассажирские кресла, изменена система обогрева и климатизации, рулевой механизм и модернизировано видеонаблюдение, установлены ​​валидаторы для цифровой оплаты проезда и др. Кроме того, каждый автобус укомплектован инструментами и приспособлениями для обслуживания.

Как отметил мэр Ужгорода Богдан Андреев, год работы "Электрон" в областном центре подтвердил целесообразность и эффективность использования транспорта большой вместимости и отдельно подчеркнул, что город не ошибся в выборе производителя - автобусы доказали свою надежность и ими довольны как пассажиры, так и эксплуатирующая организация.

После проведения всех регистрационных формальностей новые "Электроны" выйдут на маршруты Ужгорода.