ДТП, тройнаяВ Миколаївському районі зіткнулись автомобілі Volkswagen, Opel та Mercedes. Водій та троє пасажирів Volkswagen госпіталізовані в лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Миколаївське відділення поліції 3 жовтня о 15.20 надійшла інформація про ДТП, яке сталося на автодорозі Київ – Чоп.

Як встановили правоохоронці, о 15.20 неподалік села Бродки зіткнулися автомобілі Volkswagen під керуванням 29-річного жителя м. Долина Івано-Франківської області, Opel Vectra, яким їхав 31-річний стриянин, та Mercedes-Benz Vito, водій – 41-річний мешканець с. Гологори Золочівського району.

Внаслідок автопригоди водій Volkswagen отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у Миколаївську лікарню. Також у ДТП потерпіли троє його пасажирів віком 25, 45 та 51 рік.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.


В Николаевском районе столкнулись автомобили Volkswagen, Opel и Mercedes. Водитель и трое пассажиров Volkswagen госпитализированы в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Николаевское отделение полиции 3 октября в 15.20 поступила информация о ДТП, которое произошло на автодороге Киев - Чоп.

Как установили правоохранители, в 15.20 возле села Бродки столкнулись автомобили Volkswagen под управлением 29-летнего жителя. Долина Ивано-Франковской области, Opel Vectra, которым ехал 31-летний стриянин, и Mercedes-Benz Vito, водитель - 41-летний житель с. Гологоры Золочевского района.

Вследствие ДТП водитель Volkswagen получил телесные повреждения и был госпитализирован в Николаевскую больницу. Также в ДТП пострадали трое его пассажиров в возрасте 25, 45 и 51 год.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Статьей предусмотрено наказание вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Проводится досудебное расследование.