самолет, падение

За попередньою інформацією, третього постраждалого після падіння літака евакуюють у лікарню швидкої допомоги. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Внаслідок падіння транспортного літака АН12 у с. Сокільники, п’ятеро осіб загинуло, двох госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню, ще одного, за оперативною інформацією, у важкому стані везуть у міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий зараз перебуває у с. Сокільники на місці падіння літака. Наразі подробиці надзвичайної ситуації встановлюють. Усі відповідні служби та спецтехніка присутні й працюють на місці.

Нагадаємо, літак летів із Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина) та мав приземлитись у львівському аеропорту на дозаправку. Як повідомляє заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак, він недолетів 3 км до посадкової смуги.


По предварительной информации, третьего пострадавшего после падения самолета эвакуируют в больницу скорой помощи. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В результате падения транспортного самолета Ан-12 в с. Сокольники, пять человек погибли, двое госпитализированы в 8-ю городскую клиническую больницу, еще одного, по оперативной информации, в тяжелом состоянии везут в городскую клиническую больницу скорой медицинской помощи.

Напомним, мэр Львова Андрей Садовый сейчас находится в с. Сокольники на месте падения самолета. Сейчас подробности чрезвычайной ситуации устанавливаются. Все соответствующие службы и спецтехника присутствуют и работают на месте.

Напомним, самолет летел из Виго (Испания) в Стамбул (Турция) и имел приземлиться во львовском аэропорту на дозаправку. Как сообщает заместитель городского председателя Львова по вопросам безопасности города Сергей Бабак, он недолет 3 км до посадочной полосы.